ALU Okna

Okna so vsaki hiši v okras in so pomemben del tako zuanjosti kot interierja. Svetlobi omogočajo prosto pot v naše bivalne prostore in kot taki imajo močan vpliv na naše počutje. ALU okna izdelujemo iz ALU profilov svetovno znanih in preverjenih proizvajalcev. Alu okna so namenjena tako za stanovanjske, kot tudi za poslovne objekte. Elementi iz aluminija delujejo zelo kompaktno in estetsko hkrati. Odpiranje okoli horizontalne in vertikalne osi, nagibno odpiranje, drsno ali harmonika odpiranje, dvokrilna okna s pripiro ali pokončnikom, balkonska vratavhodna in nihajna vrata, fiksni elementi, elementi poševnih ali polkrožnih oblik. ALU-K ima celovito ponudbo najkvalitetnejših sistemov za ALU okna. Ponuja okovje in profile za vse vrste okenj. Lahko so kombinirani tudi z lesom (ALU-les). ALU okna vam dostavimo in zmontiramo v barvi, ki jo izberete iz celotne RAL lestvice.

70iw

70 IW Series okno je v zgornji vrstici Aluka območja, in ima certifikat razreda 1,0. v skladu z DIN 4108, kar ustreza prenosu toplote z manj kot 1,9 W/m2K. Zaradi tega je vodilni na evropskem trgu. Series razen tega, da je globina trermičnega mostu poliamida palice, jepene, ki povečuje izolacijske lastnosti in togost. Prav tako ima možnost "koplanarne" - podboj in krila v isti ravnini. Vse potrebnekomponente, posebej zasnovani za AluK, omogoča enostavno vgradnjo oken v modernih zgradbah in zagotavlja stabilnost in dolgo življenjsko dobo.

56iw

56 IW Series za okna in vrata, s toplotno pregrado, je finančno zelo dobro hvala serije tanek okvir in krila (zniža na 56 in 66 mm), vendar z odličnimi tehničnimi lastnostmi razreda certificiranja 2.1. v skladu z DIN 4108. Konkurenčni profili teh razsežnosti so bili certificirani v razredu v višini 2,2, kar kaže, da AluK ponuja odličen izdelek s 50 serijo IW, ki je bil oblikovan, da imajo enake tehnične značilnosti kot tudi razvrščene in dražja okna in vrata . Ta serija ponuja več možnosti za izdelavo kompozitnih oken in vrat, ki so vse bolj pojavljajo v sodobnih projektih ali zahtevah kupcev.

45lw

45N Series prekiniti brez toplotnih mostov se navadno uporablja za notranje predelne stene z možnostjo opravljanja okna in vrata. Serija je bila testirana na prepustnost zraka, vodonepropusnost, odpornost na veter in hrup. Tesnost krila so zavarovana za elastična in dolgo življenjsko dobo EPDM tesnilo.

50iwood

50IWood Series je namenjen za izdelavo lukenj v kombinaciji aluminija lesa. Posebna pozornost je namenjena tečaju za montažo. AluK tečaji omogočajo natančne in stabilne skupščine, ki je v tem primeru za posledico brezprijekornim delovanje luknjo večjih v velikosti in tež. Učinkovitost tečajev potrdil z laboratorijskimi preiskavami. Prenos toplote v tej seriji je manj kot 2,5 W/m2K, ki je v skladu s standardi UNI EN ISO 10077-2.

   

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Kontakt

Ime in Priimek(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Sporočilo
Invalid Input

Varnostna koda(*)
Varnostna koda
  OsvežiInvalid Input