Ograje

Skrbno uravnoteženi varnost in estetika v steklenih ograjah.

Steklo omogoča ohranjanje razgleda in svetlobe ter ustvarja odprtost v prostoru.

Steklene ograje predstavljajo elegantno in funkcionalno rešitev za notranje in zunanje prostore. S svojo prosojnostjo omogočajo naravno osvetlitev in ohranjajo vizualno povezanost med notranjostjo in okolico. Ta lastnost vizualno razširi prostor in ustvari občutek svetlosti ter prostornosti. Uporaba steklenih ograj omogoča tudi ohranjanje čistih linij in minimalističnega izgleda, kar prispeva k estetskemu dojemanju prostora. Njihova preprostost se odlično ujema z modernimi in klasičnimi arhitekturnimi stili.

O naših steklenih ograjah ...

Steklene ograje se odlikujejo po svoji prozornosti, ki omogoča ohranjanje naravne svetlobe in razgleda, hkrati pa zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Uporabljajo varnostno steklo, ki je odporno na udarce, kar preprečuje morebitne nesreče. Steklene ograje so enostavne za vzdrževanje in prilagodljive različnim oblikam in dimenzijam. Njihova prosojnost omogoča združitev notranjega in zunanjega okolja, ustvarjajo občutek prostornosti in odprtosti. Zato so steklene ograje prava izbira za tiste, ki želijo estetsko privlačno rešitev, ki ne kompromitira varnosti v svojem prostoru.

Z LUČMI ALI BREZ
Z ROČAJEM ALI BREZ
RAZLIČNIH TEKSTUR

Izberite serijo po vaših željah

Serija Balustrada

Ograje serije Balustrada predstavljajo stekleni balustradni sistem, ki omogoča montažo nad ploščo ali pred ploščo. Izbirate lahko med različnimi možnostmi ročajev, kot so kvadratni s 60 mm širine, krožni s 66 mm premera ali eliptični z 80 mm premera. Maksimalne dimenzije med stebrički so 1.000 mm, minimalna višina pa 900 mm.

Serija Infinity

Serija omogoča različne možnosti montaže, vključno z montažo nad ploščo, v plošči, ob plošči ter vloženo montažo ob robu plošče. Sistem ponuja dve glavni varnostni kategoriji: View Crystal 1.0 kN/m in View Crystal Plus 3.0 kN/m. Poleg tega ponuja 12 inovativnih možnosti steklenih ograj, ki vključujejo dvojno steklo različnih debelin in vrhunsko kaljeno steklo za estetsko dovršenost in varnost.