Vhodna vrata

S klikom na spodnji gumb preizkusite naš konfigurator in si izdelajte vhodna vrata po svojih merah in željah …

Vrhunska aluminijasta vrata za izjemno doživetje ob vhodu v vaš dom

Aluminijasta vhodna vrata združujejo številne prednosti, ki jih iščemo pri izbiri vhodnih vrat za naš dom. Njihova trpežnost je brez primere, saj aluminij ne rjavi niti ne korodira, kar pomeni, da bodo vrata zdržala več let brez izgube svojega prvotnega videza. Poleg tega so aluminijasta vrata tudi zelo nizko vzdrževalna, kar omogoča enostavno čiščenje in ohranjanje njihovega sijaja.

O naših vhodnih vratih ...

Raznolikost dizajnov pri izdelavi aluminjastih vrat omogoča prilagoditev različnim arhitekturnim slogom. Poleg tega so aluminijasta vrata opremljena z odlično toplotno izolacijo, kar pozitivno vpliva na energetsko učinkovitost doma. Zato so aluminijasta vhodna vrata odlična izbira za tiste, ki iščejo trajnost, slog in varnost v enem izdelku.

VEČSLOJNA ZASTEKLITEV
Z OBSVETLOBO ALI BREZ
BARVA PO ŽELJI

Izberite serijo po vaših željah

Serija Deluxe Millennium 80

Vhodna vrata serije Deluxe Milenium 80 so izdelana po najvišjih standardih. Primerna so za vgradnjo v stanovanjske in poslovne objekte. Za lažje in hitrejše odpiranje vrat vam nudimo tudi vgradnjo prstnega odtisa ali tipkovnice na različnih lokacijah. Opcijsko tudi daljinsko odpiranje. Omogočena je maksimalna 4-slojna zasteklitev v skupni debelini 60 mm. Deluxe Milenium 80 vhodna vrata dosegajo visoko zvočno in toplotno izolacijo s trojnim tesnenjem.

Serija Deluxe Pivot 80

Novi sistem vhodnih vrat CORTIZO se odziva na najnovejše oblikovalske trende. Zaradi svojih osi omogoča velike vrtljive odprtine in tako postaja vrhunska rešitev za sodobno arhitekturo. Varnost ter odlična toplotna in akustična zmogljivost so tudi protagonisti sistema, ki dopolnjuje CORTIZO-ov katalog minimalističnih rešitev.

Serija Premium 120

Primerna so za vgradnjo v stanovanjske in poslovne objekte. Zaradi odličnih toplotnih in zvočnih karakteristik so vrata primerna tudi za pasivno gradnjo. Za lažje in hitrejše odpiranje vrat vam nudimo tudi vgradnjo prstnega odtisa ali tipkovnice na različnih lokacijah. Opcijsko tudi daljinsko odpiranje. Omogočena je maksimalna 4-slojna zasteklitev v skupni debelini 103 mm. Premium 120 vhodna vrata dosegajo visoko zvočno in toplotno izolacijo s štiri kratnim tesnenjem.

Tehnične informacije o kljukah

Preizkusite naš spletni konfigurator vhodnih vrat in ustvarite popolna vrata po vaših željah in merah vašega objekta.