Okna

Vzdržljiva lepota in izjemna trdnost združeni v naših aluminijastih oknih.

Izberite izdelek prihodnosti

Vstopite v svet brezhibne svetlobe, odlične izolacije in izjemne estetike z našimi kakovostnimi aluminijastimi okni. Izdelana z najnovejšo tehnologijo in vrhunskimi materiali, naša aluminijasta okna združujejo zmogljivost, slog in trajnost. Ponujamo širok izbor oblik, velikosti in konfiguracij, prilagojenih vašim potrebam in slogu vašega doma. Z izjemno energetsko učinkovitostjo in visoko odpornostjo na vremenske vplive bodo naša aluminijasta okna ne le povečala udobje in estetiko vašega doma, temveč tudi zmanjšala stroške ogrevanja in hlajenja.

O naših oknih ...

Nudimo visokokakovostna aluminijasta okna primerna za vse vrste gradenj – stanovanjske hiše in poslovne objekte. Naša okna omogočajo vgradnjo debelega stekla za odlično izolacijo, zagotavljajo toplotno in zvočno udobje ter estetsko dovršenost. Z možnostjo skritega okovja pa pripomoremo k estetiki fasade in izpolnjujemo zahtevne tržne standarde.

VEČSLOJNA ZASTEKLITEV
S KOMARNIKOM IN/ALI ROLETO
BARVA PO ŽELJI

Izberite serijo po vaših željah

Serija 80

Okenska serija industrial 80 je primerna za gradnjo vseh stanovanjih hiš in poslovnih objektov. Zaradi možnosti vgradnje stekla debeline do 60mm lahko dosežemo odlične toplotne in zvočne faktorje. Nudi tudi možnost vgradnje skritega okovja.

Skrita Serija 80

Okenska serija skriti industrial 80 je primerna za gradnjo vseh stanovanjih hiš in poslovnih objektov. Nova oblika okna s skritim krilom pri katerem se iz zunanje strani vidi samo 66mm aluminijaste površine ostalo pa predstavlja steklo, brez vidnega profila krila. Tako je iz zunanje strani težje prepoznati ali je okno fiksno kar pripomore h lepši estetiki fasade.