Naše ostale storitve

Vzdržljiva lepota in izjemna trdnost združeni v naših aluminijastih oknih.

Oglejte si še našo preostalo ponudbo

Specializirani smo za izdelavo in montažo nadstreškov ter steklenih površin, ki vam omogočajo uživanje v zunanjem okolju v vseh vremenskih razmerah. Poleg tega ponujamo vrhunski servis oken in vrat, da zagotovimo, da vaš dom ostane udoben in varen. Naša skrb za varnost se nadaljuje z različnimi varnostnimi rešitvami, ki vključujejo varnostna vrata in okna, ki ščitijo vaš dom pred neželenimi situacijami. Z našimi celovitimi storitvami boste dobili visoko kakovost in zanesljivost na enem mestu.

Nadstreški

Naši nadstreški so zasnovani z izjemno pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja trpežnost in estetsko privlačnost. Značilnosti naših nadstreškov vključujejo visoko kakovostne materiale, ki so odporni na UV žarke in rjo, kar podaljšuje življenjsko dobo. Poleg tega so naši nadstreški prilagodljivi, z različnimi oblikami, velikostmi in barvami, ki se prilagajajo vašim potrebam. S temi nadstreški lahko uživate v udobju in zaščiti pred vremenskimi vplivi, ne da bi pri tem žrtvovali videz.

Zasteklevanje leta 1999

Zasteklitev

Leta 1999 je zasteklevanje predstavljalo zahtevno nalogo, pri kateri so sodelovali naši številni prijatelji, ki so nam posodili svoje roke. Danes si pri tem pomagamo z zasteklevalnim robotom Winletom, prijatelje pa povabimo na druženje, ko je delo opravljeno.

Winlet 350 je širok le 690 mm, zato ga je mogoče premikati skozi ena vrata. Kljub temu lahko dviguje steklene plošče teže do 350 kg in do višine 2 metrov in pol. Giroskopske kontrole omogočajo zaklepanje bremen v kateri koli izbrani ravnini, kar omogoča namestitev stekla v odprtino z milimetrsko natančnostjo in zaupanjem.

Nekaj naših izdelkov

Poleg izdelkov in storitev, ki jih najdete na naši spletni strani, ponujamo še vrsto drugih možnosti za oblikovanje vašega doma in njegove okolice. Vsi naši po meri narejeni izdelki so iz visokokakovstnih materialov. V galeriji slik si oglejte naše rešitve. Ali imate tudi vi kakšno željo pa ne veste, kdo bi vam jo uresničil?

Varnost

Na žalost storilci nikoli ne počivajo in so odlično opremljeni. Najbolj učinkovita zaščita pred vlomom je večja varnost elementov. Več jeklenih zapirnih elementov je vgrajeno v okensko krilo, večja je varnost. Okenska kljuka z mehanizmom na ključ preprečuje, da bi vlomilec premaknil zapah in odprl okensko krilo. Veliko k varnosti okna prinese tudi ustrezna varnostna zasteklitev, kot je lepljeno varnostno steklo.

Serijsko ponujamo osnovni nivo varnosti, kar pomeni, da je stavbno pohištvo opremljeno z elementi, ki zagotavljajo osnovno varnost in priložnostnemu storilcu preprečujejo vlom.

Vsi deli okovja, ki so pomembni za varnost, so izdelani iz visokokakovostnega legiranega aluminija, vključno z dvema kotnima zapirnima elementoma z zapiralnimi čepki in varnostnima prijemnikoma. (Zapiralni zatič se pri zapiranju popolnoma ujame v varnostni prijemnik.) Za podkrepitev osnovne varnosti se priporoča še okenska kljuka z zapornim mehanizmom.

Naše ostale storitve